AJELEHTIVATKO OPPILAAT...

...VAILLA SOPIVAA TYÖPAIKKAA TYÖSSÄOPPIMISELLE?

TEKIJÄTORIN AVULLA...

...REITTI TYÖSSÄOPPIMISEEN LÖYTYY HELPOSTI.

OPETTAJA/OHJAAJA

Löydä sopivia työssäoppimispaikkoja opiskelijoillesi.

Matkalla kohti työelämää

Oppilaitosten opiskelijoille voidaan tarjota työssäoppimispaikkaa Tekijätoriin kuuluvista jäsenyrityksistä. Työpaikkaa voidaan myös etsiä opiskelijan yksilöllisten tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti.

Tekijätori tiedottaa jäsenoppilaitoksiaan ja sen opiskelijoita. Tekijätori vierailee oppilaitoksissa ja kouluissa esittelemässä toimintaansa sekä Tekijätorin yhteistyöyrityksiä ja työpaikkoja.

Tekijätorin yhteyshenkilö koordinoi toimintaa ja vastaa oppilaitoksen kysymyksiin.

Aktiivinen tiedottaminen on tärkeää

Tekijätori kannustaa oppilaitoksia työssäoppimisjaksojen aikaiseen seurantaan ja tiedottamiseen. Se on tärkeää myös oppilaalle ja oppilaan perheille. Oppilaitoksen (opettajan), opiskelijan ja perheen välille voidaan työssäoppimisjakson ajaksi perustaa esimerkiksi WhatsApp-ryhmä, jonka tavoitteena on tehdä opiskelijan työtä näkyväksi. Näin sekä opettajan että perheen on helpompi seurata työssäoppimisjakson sekä siihen liittyvien tavoitteiden edistymistä.

Näin oppilaitos liittyy Tekijätoriin

Tekijätoria hallinnoi ja koordinoi Me osalliset – Vi delaktiga -yhdistys sekä hankkeen projektipäällikkö Riikka Ahonvala. Tekijätorin oppilaitosjäseneksi voi liittyä ottamalla yhteyttä riikka.ahonvala@osalliset.fi.

  • Hakemus

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.